Hoogste rente bij NIBC

september 2013


Veilig sparen bij NIBC
De zakenbank NIBC heeft een nieuwe spaarbron ontdekt: de particulier. En het mooie is dat NIBC 100% valt onder de garantieregeling van De Nederlandsche Bank. Voor een en-of rekening betekent dat een garantie tot een bedrag aan spaargeld van maar liefst 200.000 euro. Heeft u een rekening op naam van uw kinderen, dan loopt de garantiestelling nog verder op, een veilig gevoel.

Hoge Spaarrente NIBC Direct
En de rentes. Op een spaarrekening zonder voorwaarden krijgt u 1,75% spaarrente. U kunt van deze rekening op elk moment, dat u dat wilt, uw geld weer opnemen. Het staat dezelfde dag weer op uw tegenrekening als u voor twaalf uur in de middag overboekt. De spaardeposito's bij NIBC Direct geven een rente oplopend tot 3,4%.


Spaardeposito NIBC Direct
Wie zijn geld wat langer kan laten staan, kiest bij NIBC voor een spaardeposito. De spaarrente is hoger, naarmate u uw geld langer vast zet. De spaarrente loopt op naar 3,4%. Kijkt u maar:

3 maanden 1,75%
6 maanden 1,8%
9 maanden 1,85%
1 jaar 1,9%
2 jaar 2,2%
3 jaar 2,3%
4 jaar 2,4%
5 jaar 3%
6 jaar 2,7%
7 jaar 2,8%
8 jaar 3%
9 jaar 3,2%
10 jaar 3,4%


Omdat NIBC Direct nu vijf jaar bestaat, krijgt u voor een termijndeposito van vijf jaar een extra spaarrente.

Kies hoogste spaarrente
Daarom dit blog. Omdat u zo'n rente nauwelijks kunt negeren, als u een beetje geld opzij kunt zetten. Ook omdat u nu echt die grootbank die te weinig rente geeft een hak kunt zetten. Maar spreidt uw geld, voor alle zekerheid. Er zijn nog genoeg andere interessante aanbieders van spaarrekeningen, waar uw geld veilig geplaatst kan worden. Zie bijvoorbeeld:

Hoogste spaarrente in Nederland

Aan u de keuze.